Per què el nostre centre?

Com a casa Equip de professionals

Empatia  Les persones al centre del servei  Totes les comoditats

Atenció a famílies Humanitat Comunicació constant

Vellesa social i emocionalment activa

Proximitat

La residència CleceVitam Ponent aporta tot el que podeu desitjar per sentir-vos com a casa. Hi gaudireu tant de la tranquil·litat de les estances interiors com dels passejos per l’entorn, format pels parcs, jardins verds, places i carrers comercials de la ciutat de Lleida, al costat del riu Segre i envoltada de natura.

Teniu al vostre servei un solvent equip de professionals, de diferents disciplines, amb una reconeguda trajectòria en els serveis a persones grans i en situació de dependència. Un equip caracteritzat per la vocació de servei i la proximitat en el tracte, des de l’empatia i la humanitat.

Equipaments moderns i dissenyats per desenvolupar la vostra vida còmodament: gimnàs adaptat, sales d’esbarjo, espais de salut… Si voleu relaxar-vos, trobareu el vostre racó on llegir; si voleu relacionar-vos amb la comunitat, les taules on compartir jocs i les butaques on encetar converses.

Treballem tots els aspectes de la residència des d’un enfocament que situa les persones al centre del servei (ACP). Posem la mirada en apoderar les persones, acompanyant-vos des de la dignitat i el foment de l’autonomia, escoltant-vos i respectant les vostres preferències i decisions.

La mateixa filosofia de tracte proper i humà, coneixedora de les característiques de cada persona resident, l’apliquem a les famílies. Fomentem la comunicació oberta i freqüent amb l’entorn familiar, doncs tothom formem part d’una mateixa comunitat.

Fomentem les dinàmiques per assolir un envelliment actiu, ple d’activitats i projectes motivadors. Donem un paper impulsor i decisor a les persones que resideixen al centre perquè sigueu vosaltres els protagonistes del vostre dia a dia.