Model assistencial d'Atenció Centrada en la Persona (ACP)

Som un centre dinàmic, on escoltem les persones grans i possibilitem la realització dels vostres projectes. Us animem a proposar activitats de caire cultural, artístic, educatiu, esportiu i social.

Vetllem perquè pugueu seguir realitzant aquelles activitats que us agraden o que han sigut part de la vostra trajectòria vital. El centre és obert a organitzar sortides per conèixer indrets d’interès, desenvolupar propostes relacionades amb la creativitat o les arts escèniques, programar activitats esportives de nivell moderat…

Creem un clima de participació i il·lusió, on les diferents iniciatives siguin objecte de debat i autoorganització, amb la col·laboració dels professionals del centre.

Els tallers són espais d’aprenentatge i manteniment de capacitats. Fomentem iniciatives engrescadores i alhora útils, que possibilitin un envelliment actiu, mental i emocionalment motivador.

Tallers


Mantenim les capacitats i aprenem habilitats

 

Tallers de psicomotricitat, memòria i estimulació cognitiva, confecció, cuina, creativitat, sessions d’activitat física, jocs de taula…

Sortides d’un dia en grup

Sortides al teatre, concerts o esdeveniments populars

Activitats


Som una comunitat activa i amb projectes

 

Participació a festes i revetlles populars (Sant Joan, Tots Sants, festivitats locals…)

Xerrades i jornades organitzades per la xarxa d’entitats de Lleida

Activitats sorgides des de la comunitat de persones residents a CleceVitam Ponent

ESPAIS PER DESENVOLUPAR-SE,
DISFRUTAR I ESTAR CÓMODE