Mesures adoptades respecte a la Covid-19

Tot l’equip de professionals que conformem CleceVitam estem absolutament compromesos amb la protecció de la salut de les persones residents, professionals, familiars i visitants. Hem dedicat i dedicarem totes les nostres energies i recursos a aquest fi.

La nostra filosofia d’atenció a les persones només és compatible amb la garantia d’un espai de vida protegit, segur, acollidor i humà.

L’experiència ens indica que la millor fórmula per combatre el virus és la prevenció. Amb aquesta idea s’han implementat una sèrie de mesures de protecció, incloent-se a continuació les més rellevants.

Protocols


CleceVitam Ponent compleix rigorosament totes les mesures i protocols imposats per la Generalitat de Catalunya. A més, ha desenvolupat protocols específics adaptats a les característiques de la residència. Cal destacar la creació de grups estables de convivència i la realització de totes les activitats en grups reduïts.

Control d’accessos


El control d’accessos és un dels punts clau per mantenir la residència lliure de COVID. La desescalada i la tornada a la normalitat es fa extremant les mesures de prevenció, protocolaritzant les visites i gestionant els accessos.

 

Test


A la residència es fan tests freqüents a les persones treballadores i a les residents.

 

Formació


S’imparteixen cursos de formació per a totes les persones que treballen al centre sobre mesures de seguretat i ús dels EPIs per evitar contagis i combatre possibles pors. Durante la pandèmia i l’aïllament es van crear cursos online (amb accés mòbil) per a la gestió sociosanitària de la COVID-19. A més, es van impartir cursos sobre com fer servir els canyons d’ozó, i es van fer simulacres de gestió de possibles brots.

 

EPIs


Davant les dificultats que van sorgir durant les primeres setmanes de la pandèmia, l’empresa ha realitzat les gestions necessàries per garantir-se el subministrament d’EPIs, fins i tot amb producció pròpia. Clece ha adquirit una màquina per a produir 55.000 mascaretes al dia, essent la primera empresa espanyola amb capacitat d’autoabastir-se de mascaretes. A més de disposar actualment en la residència d’un important estoc d’equipament de protecció individual per a diverses setmanes.

 

MITJANÇANT L’ADOPCIÓ D’AQUESTES MESURES CLECEVITAM RESPON A LA CURA I NECESSITATS DE LES PERSONES QUE FORMEN PART DE L’ORGANITZACIÓ I AQUELLES QUE UTILITZEN ELS NOSTRES SERVEIS.

Si vol disposar d’informació actualitzada sobre el COVID19 faci clic aquí