Els nostres valors

atenció centrada en la persona dignitat

innovació  qualitat de vida  envelliment actiu

bon tracte sentiment de comunitat

proximitat

Basem el concepte de la Residència Clece Vitam Ceritània en les noves formes de viure l’edat avançada. Entenem i promovem l’envelliment actiu, on les persones gaudeixen d’activitats socials i culturals, tallers per l’aprenentatge i la millora de capacitats, exercici físic, propostes organitzades per la mateixa comunitat de residents…

Us acompanyem en la consecució dels vostres projectes vitals, escoltant-vos i treballant perquè la vostra opinió i decisions siguin respectades. Entenem els serveis des de la visió de l’Atenció Centrada en la Persona (ACP), coneixent les vostres preferències i valors i adaptant-nos a elles, des de la proximitat, l’empatia i el bon tracte.

Vetllem per la qualitat de vida i la dignitat en cadascun dels moments quotidians, des de la prestació dels serveis fins al disseny i usos de les habitacions i espais comuns.

Treballem per l’excel·lència en tots els aspectes operatius del centre, introduint la innovació tecnològica i social com a mitjà per a assolir uns objectius compartits amb la comunitat.

Fomentem el sentiment de comunitat, de creació de lligams entre les persones residents i les professionals, format des de les vivències de moments amb valor humà, no tan sols dins de la residència sinó també mitjançant la xarxa d’entitats i agents socials del barri.

ATENCIÓN CENTRADA EN LA PERSONA